Maling av leilighet.. Tips?

Som dere kanskje fikk med dere på forrige innlegg, så blir det en del oppussing før vi flytter inn. Fargene som er nå i leiligheten er kanskje ikke heeelt nymotens...? Jeg vil ihvertfall ikke ha et rødt kjøkken...Hehe:) Har vært innom tanken på å bruke Wet sand 4 på kjøkkenet og Refleksjon i stua... Noen som har noe erfaring med disse fargene? Har jo ikke sett de i virkeligheten, bare på ulike nettsider. Tror disse fargene vil passe godt inn både med tanke på leiligheten og på interiørstilen min. Og hvitmalt tak og lister. Blir det bra tror dere?Her er Wet Sand 4 brukt. Råfint synes nå jeg! (bildet er lånt av villavonkrogh, en inspirerende interiørblogg)

Veggfarge refleksjon (jotun), hvit med litt gråskjær.. Fint, tror jeg?:)

9 kommentarer

æ tippe d bli driiiiit fint

tinejohnsen

30.09.2012 kl.23:21

LINDA JOHNSEN: æ å trur d as:D

Karoline Grimsø

01.10.2012 kl.19:32

Marracesh er utrolig fin!

tinejohnsen

01.10.2012 kl.20:02

Karoline Grimsø: hmm.. men er ikke den litt mørk? vil ha en LYS stue;) bor i kjeller nå, og det er triste saker(møørkt..:/)

Karoline Grimsø

01.10.2012 kl.20:19

Den er ikke den lyseste fagren, men den er veldig fin til hvite detaljer :) Vi har også malt halve stua med Solid, men det angrer jeg på :O Det blir nok Sand i halve stua snart :)

Anne Marit Helmersen

08.10.2012 kl.21:31

Tine, vi har refleksjon på barnerom på tre vegger, samt en fondvegg med hvit lin, som er ganske grå. På lister og vindu + tak har vi s055N, som er hvit med 5 % sort i, har malt lister og tak i høyglans og er fornøyd med det (glansgrad 80 lady supreme finish).( Dog har infra diamant kommet med høyglans også, bra maling, men 200 kr billigere enn lady supreme finish). Vi ha også refleksjon på kjøkkeninredning, er knallfornøyd med den, den er veldig hvit, med litt gråskjær. Forøvrig har vi og marakesh på en vegg i gangen, den er veeldig brun, om du liker lyst og litt fresht kan den bli noe tung. Marrakeshen synes jeg er fin som fondvegg, men hadde aldri malt den på alle vegger, jeg elsker forsåvidt hvitt da :) :) jeg gleder meg til å se bilder av hjemmet ditt. :)

tinejohnsen

08.10.2012 kl.22:54

Anne Marit Helmersen: Kanskje vi å kan bruk d på soveromman da..:) Men har planer om å prøv den ut på stua først hvertfall, så får vi she kossn resultate bli der. Hvis vi ikke ska gjør ferdig soveromman først da.. Vi får se:P Går det ikke an å bruk HELT hvit da? å har dokker så my glans i taket? Ska ikke det vær matt i forhold t listan da? Hm.. Ka hete den hvitfargen dokker har da? Alt for my å sætt sæ inn i syns æ ass..Hehe, men satse på å få et reslutat vi e fornøyd med!:D

Anne Marit Helmersen

09.10.2012 kl.17:36

vet mange maler helt hvit base på vegger, det vil si uten fargepigmenter, sett det på mange interiørblogger. Klassisk hvit er sikkert ok, vet også at den chi er anbefalt, den er veldig hvit, men litt kald-hvit liksom. det skal ikke være lett.. vår hvitfarge kan jeg dessverre bare koden på, men er så hvit som du kan få den. vi malte tak i høyglans pga barnerom er så lite og vi ville få inn litt mer lys, ble knallekkert på taket der hvor vi la panel. det er skråvegg så det gjorde seg godt med glansen :) ellers anbefales det ikke male tak i høyglans pga skjolder vises bedre visst, men det er veldig lekkert å bruke samme farger i forskjellige glansgrader, feks helmatt på vegger og blankere på lister :) Sand er også veldig lekker synes jeg.

Anne Marit Helmersen

09.10.2012 kl.19:04

jeg mente s 0500 N forresten, skrev feil over :)

Skriv en ny kommentar

hits